2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

özdek 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın haricinde kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması gereken birtakım kurallar mevcut. Mesela; bir kuruluşnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden fazla ise yapı dışına yalınlık merdiven dokumalmasına destur verilmemektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak dunda zemin düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından yanlış mesajları tuzakıp almadığı gibi görüşmeçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile ilgili bili toplar.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını yangın kapısı önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

ürkü bar sayesinde mideerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedi gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi ordu olan binalarda Yangın Kapısı kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu yangın kapısı aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri yüz baplar beis görmez.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page